Функционалности

Публикувайте товар за транспортиране

Публикувате обява - какво транспортирате, откъде тръгва и къде и кога трябва да стигне. Така откривате точния превозвач в точния момент.
Логистиката трябва да е точен процес, нали?

Търг за товари / ТОП ОПЦИЯ

Уникалната функция ТЪРГ ви информира за актуалните цени за транспорт, а вие избирате най-добрата.
Обявете товара си на търг, или се включете в такъв. Комплектни товари, групажи, една кола, или цял автовоз - само тук имате такава изгодна възможност.
Наддавайте или нека наддават за вас до постигане на най-изгодната оферта!

Публикувайте транспорт на разположение

Търсите големи и коректни търговци и спедиции, на които да предложите транспортна услуга? Дори на 50 км от вас в съседната страна точно в този момент, за да бъде всеки километър платен?
Имате го!
Публикувайте обява за възможностите си или поетия курс и открийте поръчки, които да ви спестят всеки празен километър.
Бизнес и спедитори ви търсят в Truckspedia, в района на няколко километра от вас. ❗ Само радарът на Truckspedia засича удобна поръчка, без да се ограничава до пределите на държавата, в която се намирате.

Едни от най-големите фабрики работят с Truckspedia.

С TruckSpedia вашите километри са платени, където и да се намирате.

Резервни части за товарни автомобили

В раздел Резервни Части, потребителите могат да открият широка гама от качествени автомобилни части, на изключително изгодни цени! Само с няколко клика, клиентите получават оферта, за търсените от тях части. Доставка, до всяка точка на Европа.
В Truckspedia наистина има всичко, от което се нуждае надеждната логистика.

Откриите или отдайте паркинг или склад/офис

Сигурният паркинг, склад и офис на удобна локация и добра цена са с важна роля в транспортния процес. Наемете/ купете офис, склад или паркинг точно там, където ви е нужден. Логистиката е движение, но не се случва само на пътя.