ИГРА

Движи се с Truckspedia и печели награди!

Колкото повече обяви за свободен превоз публикувате и колкото повече товари транспортирате чрез платформата, толкова по-голям шанс имате за заслужени награди!

Искате надеждна и модерна логистика при най-изгодните условия и само на няколко клика, независимо къде се намирате и какво транспортно решение търсите или предлагате?

На правилното място сте! Truckspedia има всички инструменти, с които от точка А до точка Б винаги да е най-краткото разстояние.

Заслужена почивка

Награда за бизнеса, който се движи интелигентно.

🎁 Ние, екипът, който стои зад Truckspedia, добре познаваме здравата работа и знаем колко много труд стои зад всеки успешен бизнес.

Затова подаряваме почивки!

🚚 🚛 Колкото повече товари публикувате при нас, толкова по-голям шанс имате да спечелите почивка в България или в Австрия.

🇧🇬 ⛷️В края на всеки месец абонатът, публикувал най-много товари, ще получи ваучер за двама за почивка в ски курорт в България.

🇦🇹 ✈️В края на 2022-ра ще обявим и големия победител - този, който е публикувал най-много товари за годината ще спечели почивка за двама в един от най-красивите градове в Европа - Виена.

След съвместната успешна работа, Truckspedia се отблагодарява за доверието и коректното партньорство!

Да потегляме заедно към успеха!


Винаги на правилния път

Подарък за тези, които движат света - превозвачите

Вие движите света, буквално. И избирате да го правите по-интелигентно и удобно, чрез надеждната българо-австрийска платформа на Truckspedia. Безспорен факт е, че умната и модерна логистика не може без вас - коректните превозвачи. И искаме да ви благодарим за партньорството! Затова в края на годината ще подарим 3 броя GPS навигации на топ превозвачите, които са публикували най-много обяви за транспорт на разположение.

Да потегляме заедно към успеха!


Товари

Класация в играта за текущия месец - October, 2022
Име на компанията Брой товари
Still no statistics available for current month!

Победителят с най-много публикувани товари в края на месеца, ще получи имейл с детайли за наградата.

*Класацията се обновява на 24ч!


Свободни камиони

Класация в играта за текущата година
Име на компанията Брой обяви за камиони
Still no statistics available for current month!

Победителят с най-много публикувани обяви за свободни камиони в края на годината, ще получи имейл с детайли за наградата.

*Класацията се обновява на 24ч!