НАЙ-ГОЛЯМАТА МЕДИЯ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА В БЪЛГАРИЯ, ПИШЕ ЗА TRUCKSPEDIA.COM

НАЙ-ГОЛЯМАТА МЕДИЯ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА В БЪЛГАРИЯ, ПИШЕ ЗА TRUCKSPEDIA.COM

Kamioni.bg публикува статия за австрийско-българската логистична платформа Truckspedia.com, която сериозно навлиза на българския пазар. 

Truckspedia.com има за цел да се наложи на европейския пазар, като водеща логистична платформа, която свързва превозвачи, спедитори, производители и експортьори! Сравнен с конкурентите си в Европа, сайтът предлага широка гама от функционалности. Всички потребители използват функционалностите на платформата НАЛЪЛНО БЕЗПЛАТНО! Идеята на основателите, е да се издържа изцяло от реклама!

Потребителите могат да публикуват, и търсят товари, камиони, паркинги, складове, офиси. Те също могат да публикуват и участват в търгове за товари!
В платформата има опция, да се следят опашките по границите, както и забраните за движение в цяла Европа, и още много други услуги.
Нещо, което е от изключително значение за транспортните фирми, е раздел „Резервни Части“. Там клиентите могат да направят запитване за абсолютно всякакъв тип резервни части за тежкотоварни автомобили, след, което служител на Truckspedia, се свързва до броени минути с тях, с готова оферта и гарантирана НАЙ-ДОБРА ЦЕНА на пазара!