За нас

Зад Truckspedia стои екип от млади, иновативни и енергични хора с престижно австрийско образование и световен опит в транспорта и логистиката. Посветили сме се на една от най-важните и ключови индустрии и вярваме, че можем да я направим по-умна, модерна и успешна. Обичаме работата си и имаме самочувствието, че сме сред най-добрите. Вече ни се довериха едни от най-реномираните спедиции в Европа. А това е само началото.

Мисия

Truckspedia има за мисия да предостави удобни и гъвкави инструменти, чрез които логистичните процеси да могат да се управляват надеждно от всяка точка на света. Вложили сме целия си опит и познания, за да изградим платформа, която в крак с времето да свързва по нов начин превозвачи, бизнес и частни лица и да е в полза на развитието на транспорта, а така - и на всяка индустрия.

Визия

Логистиката движи света - буквално. В днешния глобален свят и още повече в условията на пандемия, логистиката е незаменима част от икономическите и социални процеси. Познаваме добре бранша и знаем, че е време да бъде модернизиран и оптимизиран. Ние имаме и опита и идеите как да направим нещата по-добре.

Ценности

Всяка точка е по-близо с прозрачни отношения и умна логистика. В основата на транспортната индустрия са надеждността, доверието и коректността. Ние не работим за клиенти, ние осигуряваме платформа за изграждане на дългосрочни и лоялни партньорства.

Нашият екип

Запознайте се с нашия екип от професионалисти

wrapkit
Петър Стоянов
Основател на Truckspedia

Завършва IT технологии в София, след което успешно се дипломира във Виенски университет FH des BFI със специалност Транспорт и логистичен мениджмънт. Има мениджърски опит в световни водещи логистични и спедиторски компании, като DHL, Gebrüder Weiss, LKW Walter и др. Владее английски, немски, руски и български език. И знае как да направи логистиката по-умна.

wrapkit
Десислава Пейчинова
Мениджър продажби

Бакалавър по Медийни изкуства във Великобритания и магистър на науките в Швеция. Има опит в публицистиката и маркетинга, натрупан в Австрия и България. Непрофесионалните ѝ интереси са насочени към културата, киното и литературата. Владее английски, немски и български език.

wrapkit
Иван Атанасов
Софтуерен инженер

Бакалавър от университета в Оксфорд, специалност Компютърни Науки. Работил е във водещи софтуерни компании, сред които AWS, VMware, Oracle, Microsoft.

wrapkit
Никол Николова
Директор Маркетинг и комуникации

Завършила е Журналистика и Масови комуникации в Нов български университет. Има над 10 години опит в рекламата на водещи световни брандове. Професионалните ѝ интереси и уменията ѝ са в областта на създаването на съдържание - копирайтинг, видео, социални медии, интернет комуникации. Владее английски, немски и български език.

wrapkit
София Евстатиева
Юрисконсулт

Магистър Право към Нов български университет от 2017 г. Има опит в Европейския парламент, Министерството на българското председателство на Съвета на ЕС. Професионалните ѝ интереси са в областта на международното частно право, европейското право, дипломатическите и международни въпроси.

wrapkit
Христина Маринова
Мениджър съдържание

Завършила е Философия и Журналистика в СУ Св. Климент Охридски. Има над 14-годишен опит в ПР, медии и реклама в разнообразни сфери - автомобилна индустрия, фармация, строителство, технологии, туризъм, медицина, култура, благотворителност и др. Владее английски и български език.